| 微信 : Adelaidehelp 联系邮箱 : [email protected] 开启辅助访问
  • 区域置顶

楼主: b420

[心情随笔] 我的故事...深深的... 

阿德莱德虫子 发表于 8-5-2009 16:12:19
      如果累了,就放手。

先好好爱自己,别人才会更爱你!

楼主| b420 发表于 9-5-2009 23:24:47
      大傢都很有心啊...謝謝,我會得到妳們的祝福...

tpgsoul 发表于 10-5-2009 14:23:10
      有一种爱叫放手吧.....

sailor-jayla 发表于 10-5-2009 19:29:58
      講粵語嘅男仔 我髮覺好多都係蕩男~~
      樣5得 學習又5見得好 只係識溝女
      樓主我都曾經花1年多時間嚮一個完全5鍾意我嘅男仔身上
      真係唔值得
      當時我以為我俾多幾次機會佢 佢就會變成點
      然后越拖越耐
      到最后我真係放手了
      我發覺我可以過得好型女!!
      放手寫同講都好容易
      但話唔定會喊好耐
      作呢個決定唔容易
      但我只係覺得 老孃憑咩嘢要俾呢個面佢?
      俾佢覺得自己係高LEVEL???
      俾佢提高佢對自己嘅自我感覺??
      佢根本就係完全無內涵嘅人 玩得多?難道就會有幸福
      咩叫愛佢都唔知啦 活得比我哋可悲好多
      當時我黑名單 5理佢!封殺佢!!屏蔽佢!!
      雖然忘記需要時間!但我相信個天會幫我!!
      我哋不至于要一世活在佢哋嘅隂影底下!!
      堅持好嘅 會倖福 堅持這樣得 真係無必要
      不如投資嚮自己身上 讀書又好 扮靚又好 孝順父母又好
      都好過浪費時間係呢D人身上!!
      活得更燿眼!!等佢到時后悔錯過你吧!!!!!!!!!!哈哈哈哈哈哈哈!!
      加油!!支持你!

楼主| b420 发表于 13-5-2009 16:03:06
      54# sailor-jayla

睇嚟我哋都係'同是天涯沦落人'
      你先至係真正坚强嘅人...